Header Radio Show

Radio Show

FM on the road!

De (bus) reis naar je feest of evenement wordt met Radioshow FM een beleving. Een op maat gemaakte radioshow waarvan de inhoud van de uitzending door u zelf bepaald wordt. Interviews met collega’s of directie. Een belangrijke boodschap, luchtige interviews, de beste bedrijf hits,….bij Radioshow (uw bedrijfsnaam) FM is niets te gek. Jingles van de show passen we eventueel ook aan naar uw event/bedrijfsnaam.

Én niets is wat het lijkt. U heeft het gevoel naar een radiostation te luisteren wat live radio uitzendt. Maar het is natuurlijk een vooraf opgenomen uitzending.
Op vele manieren te distribueren ( CD, MP3, etc. ) zodat alle gasten kunnen luisteren.

Live radio!

Maar er is meer. Radioshow FM kan ook ‘rechtstreeks’ radio maken vanaf je evenement. Hiermee wordt radio ineens visueel! In onze mobiele radiostudio maken we ‘live’ radio die via de speakers door iedereen te beluisteren is. Er is geen echte FM frequentie nodig. Alleen uw gasten kunnen de show beluisteren. Denk aan interviews, kennisoverdracht, spelletjes, etc.

Congres

Een inhoudelijk congres waarbij communicatie & kennisoverdracht belangrijk is? Met de radioshow heb je gegarandeerd interactie. Neem plaats in de studio en praat mee over het onderwerp. Fantastisch als side entertainment maar ook gegarandeerd een succes vanaf het podium. In de informele setting van de radiostudio voelt iedere spreker, ervaren of niet, zich thuis. De deskundige radio DJ weet als geen ander het inhoudelijke programma in goede banen te lijden.

Diner/borrel

Wil je eens iets anders tijdens je diner of borrel? Radioshow FM zorgt voor een goede mix tussen inhoud en plezier. De inhoudelijke boodschap wisselen we af met een vrolijk spel, een luchtig interview, een muzikaal verzoekje of misschien een bedrijfsquiz. Eens iets anders!

Feest

Party FM! Een programma vol hits en hilariteit. Onder leiding van de radio DJ wordt vakkundig de polonaise gestart, gaan de handjes de lucht in en wordt er luidkeels meegezongen. Uiteraard ontbreken hier de welbekende radiogames niet.

Voor elke gelegenheid een succesvolle uitzending!

Hoe gaat de productie in zijn werk?


Na een akkoord om de Radio Show te gaan produceren, vragen we u een vragenlijst in te vullen. Met deze input maken we een radioscript.
Na een akkoord op het script zullen we twee datums communiceren waarop we de studio kunnen huren waarin we de radioshow gaan opnemen. U kiest één van deze datums en zorgt ervoor dat de personen die we mogen bellen op de gecommuniceerde tijden, goed bereikbaar zijn. We hebben +/- 5 tot 7 mensen nodig die we kunnen bellen om een leuk radioprogramma te kunnen maken.

Opnemen jingles


In de vragenlijst vragen wij u om de gewenste naam van de radioshow door te geven. Bijvoorbeeld: ‘uw bedrijfsnaam FM’ De show begint/eindigt namelijk met een op maat gemaakte jingle. Deze wordt in de studio ingezongen door een zanger/zangeres. Voor het opnemen van de jingle vernemen we graag ook of er een kreet voor het evenement/bedrijf bestaat. Als dat niet het geval is verzinnen wij een passende naam / jingle.

Opnemen radioshow


Vanuit de studio gaan we de mensen bellen die door u zijn opgegeven. 
De studio is tussen bepaalde tijden afgehuurd. Dat wil zeggen dat we in de show enkel de interviews kunnen verwerken van de mensen die we tijdens de opnametijd hebben kunnen bereiken.

Montage


In de montage fase maken we van alle losse componenten de radio uitzending. De radioshow duurt circa 30 tot 45 minuten. Eventueel aangevuld met een playlist aan muziek. De tijdsduur van de radio uitzending is afhankelijk van de reistijd naar de locatie. Zodra de radioshow volledig gemonteerd is zullen we deze als MP3 bestand via ‘WeTransfer’ aanleveren. Tegen een meerprijs kunnen we de show aanleveren op CD en/of USB stick. De kosten zijn op aanvraag. Mocht de radioshow als ander audiobestand aangeleverd moeten worden vernemen we dat graag.
We hebben circa 2 weken nodig voor de montage van de radioshow. 
Hou rekening met 4 weken voorbereiden, vanaf het moment dat de offerte akkoord is tot het moment van opnemen. We ontvangen de input graag uiterlijk twee weken voor opnamedatum.