Kings and Queens header

Kings & Queens

Kings & Queens: de DJ dance show van nu!

In een avondvullende en interactieve Dance show nemen de Kings en Queens je mee langs de beste commercieel dance & pop muziek. De basis is een high-tech Touch DJ aangevuld met de vocalen van twee beeldschone MC’s/zangeressen en een groovende saxofonist. De show is uit te breiden
(DIKKE AANRADER!!!) met een vette LED video wall met VeeJay. De artiesten en het publiek worden namelijk tijdens de show ‘live gefilmd’. De VeeJay mixt de beelden met bestaande clips. Dit resulteerde in een ter plekke ge├»mproviseerde visuele show die het optreden van Kings & Queens een extra dementie geeft.

We starten de avond met de touch DJ. Hij zorgt voor een fantastische muzikale invulling in de aanloop naar het optreden met de Kings & Queens. Vervolgens voegen de MC’s/zangeressen en saxofonist zich bij de DJ. het resultaat? Een deinende massa mensen!

De show van de Kings & Queens kenmerkt zich door de interactie met het publiek. Via de touch booth van de DJ communiceert/animeert hij het publiek door zijn booth te transformeren naar een groot ‘schijfblok’!

Met de Kings & Queens is succes verzekerd!