ABBA tribute XL

ABBA tribute

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij deze ABBA tribute show is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat!

ABBA ORIGINAL SHOW

Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee swingende rasmuzikanten als gitarist en pianist, zorgt deze ABBA tribute voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele tophit wordt deze ABBA tribute overgeslagen en ook de echte fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van onze zangeressen zorgen voor een niet te evenaren ABBA tribute van wereldklasse! De show duurt maximaal 45 minuten inclusief toegift.

ABBA XL SHOW

De Abba original show, aangevuld met een complete liveband.
Met gebruik van prachtige handgemaakte kostuums, een witte vleugel en een swingende 9-koppige liveband, zorgt de XL show voor een ware revival van een concert. De show duurt maximaal 2x 60 minuten inclusief toegift.

ABBA XS SHOW

Een mini versie van de ABBA original show, met alleen onze twee zangeressen.
De Original show is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, maar soms is de (financiële of fysieke) ruimte net te klein voor onze ABBA Original show. Speciaal voor deze situaties kunt u de XS show boeken: dezelfde kwaliteit, alléén met onze twee prachtige zangeressen. De show duurt maximaal 45 minuten inclusief toegift.

Ongeacht welk formaat de band wordt geboekt, deze ABBA tribute band stuurt je weer even helemaal terug in die tijd.